Sisemise Rahu Tempel
Eesti English Suomi Русский
Otsi

Akašši kroonikad juuli 2011

«
»

Akašši kroonikad juuli 2011
 
 Milliseid energiaid ja kogemusi oodata juulis 2011?

Sel kuul toimub suur pööre. Energia pöördub. See on süžee pööre jutustuses – kui kõik, mida sa oodanud oled, pöördub pea peale ja sa pead hakkama asjadest täiesti uuel viisil mõtlema. Sel kuul juhtub see meie kõigi isiklikes eludes. Arvatavasti toimub see ka kollektiivsel tasandil. Asjad ei toimu vastavalt ootustele. Asjad, mida sa lootnud oled, ei tule nii nagu sa lootsid. Aga ka asjad, mida sa kartnud oled, ka need ei toimu nii, nagu sa kartsid.

 Sel kuul on tähtis tahta näha asju uut moodi. Ära jää kinni sellesse, et püüad asju enda meele järgi seada, või sellesse, et asjad toimuvad nii nagu sa mõtlesid. Selleks, et edasi liikuda, pead sa olema valmis tegema kohandusi asjades, mille suunas sa töötad. Kui sa sel kuul ei ole paindlik ega tõeliselt kogu plaani enda jaoks vajadusel ümber ei tee, siis satud  takistustesse ja tunned ennast tõeliselt ummikus olevat.

Paljudel inimestel on erinevad kogemused. Mõned on õnnelikud ja liiguvad kiiresti edasi, teised tunnevad ennast väga ummikus olevat. Selle kuu kollektiivne energia näeb välja nagu luuderohuga kaetud telliskivimüür, millel väädid ristuvad üksteisega paljudes erinevates suundades. Iga inimese tee on nagu väät. Mõned teist liiguvad edasi, samal ajal kui teised liiguvad tagasi. Mõnede teed ristuvad; mõned takerduvad ja keerduvad teineteise külge nii nagu luuderohu väädid. Selle kuu energia on väga täielik, rikas ja viljakas, kuid ka väga segane ja sassis, kui te pole ettevaatlikud.

Kuidas selle kuu energiaid kõige paremini kasutada?

Et selle kuu energiast kõige rohkem kasu saada, peate te olema paindlikud. Olge valmis millestki ringiga mööduma või katsetage midagi uut ja olge julged. Teil on vaja olla julged muutustes, sest paljud teist peavad otsast alustama ja kõike muutma. Võib-olla on teil vaja lahti lasta millestki, millesse te olete palju investeerinud ja kaua aega üles ehitanud. Järsku te tunnete, et alustate kõike otsast peale. Selleks on vaja julgust. Vanadest plaanidest kinnihoidmine võib tunduda küll turvaline, kuid kui te seda teete, siis satute sel kuul ummikusse.

Sel kuul on väga oluline olla julge. Vaata, mida sa kardad ja leia viis, kuidas sellele hirmule otsa vaadata. Teine asi, mis sel kuul abiks võib olla, on see, kui kujutled seina, mis on kaetud pika keerduva luuderohuga. Ainus viis, kuidas sel kuul oma teed leida, on tegeleda ühe asjaga korraga. Kui sa üritad näha tervikut ja sellest aru saada, siis veedad sa terve kuu šokeeritult istudes või tunned ennast hämmingus olevat ja selle tõttu ei saa sa midagi tehtud. Sel kuul pead sa järgima oma liini, nagu jalutaksid mööda luuderohu vääti. Sa pead ainult enda teed jälgima. Kui see läheb üles, siis usalda seda ja mine üles. Kui sa pead millegi ümber paar korda keerduma, siis usalda seda ja keerdu. Leia viise, kuidas oma teel liikuda. Ära muretse selle pärast, kas sinu tee teistega korralikult ristub. Ära tunne ennast halvasti, kui sul hästi läheb ja sinu sõbrad heitlevad. Ära tunne ennast halvasti, kui sina heitled ja su sõpradel läheb hästi. Lõpuks saate te kõik sellest müürist üle. Ainus viis kuidas seda teha, on jälgida oma rada. Usalda ennast, usalda oma häält ja liigu edasi.
--
Tõlkinud Tiina Hoel

Self guided audio tour app image