Sisemise Rahu Tempel
Eesti English Suomi Русский
Otsi

Tegutsemise jõud

«
»

Veebinar-Aktiveerimine: Tegevuse jõud (ENG)

Liituge Janosh’i tasuta veebinariga (toimub inglise keeles ILMA TÕLKETA). Tund aega kestva otseülekande ajal jagab Janosh informatsiooni meid ümbritsevate energiate kohta ja lõpetab veebinari aktiveerimisega.

Teil on võimalus Janosh’ile esitada ka küsimusi, millele ta vastab veebinari lõpus.

Mis on veebinar?

Veebinar on interneti vahendusel toimuv otseülekanne. Veebinar kestab umbkaudu 1 tund,  ja koosneb sissejuhatusest, aktiveerimisest kujutise ja heli abil, ja lõpuosast. Janosh suhtleb teiega veebikaamera vahendusel ja viib läbi aktiveerimise. Ekraani alumises osas näete kohta, kuhu võite kirjutada oma küsimuse ja/või kommentaarid (jagada kogemust ja elamusi). Janosh vastab küsimustele vaba aja jooksul, mis peale aktiveerimist jääb.

Kuidas toimida?

Teil ei ole vaja registreeruda. Veebinari toimumise päeval sisenete veebinariruumi antud viite järgi….  Et efekt läbiviidavast aktiveerimisest ja veebinaril osalemisest oleks maksimaalselt täielik, on vaja head internetiühendust ja reguleeritavat heli valjuhääldite või kõrvaklappide abil. Lülitage välja kõik programmid,  mis võivad arvuti kiirust segada, samuti mobiiltelefon – et teid veebinari ajal keegi ega miski ei häiriks.

Veebinar | 6. 0veebruar | 20.30h GMT

Tähelepanu! Veebinar toimub inglise keeles.

Toimumise aeg: Läti – Eesti – Leedu (GMT+2) : kell 22.30 kohaliku aja järgi


Self guided audio tour app image