Sisemise Rahu Tempel
Eesti English Suomi Русский
Otsi

Seminar: Kuidas peatada aeg? - Dr Todd Ovokaitys

«
»

 

Armsad Krayonlased!

Eestisse on saabumas Kryoni meeskonnaga aastaid koostööd teinud Dr Todd.
See on hea võimalus uue aja energiates ühendumiseks ja ülendumiseks!


Mees keda nimetatakse igavese nooruse doktoriks toob endaga kaasa uue aja valguse ja helitehnoloogiad, mis aitavad tasakaalustada, tervendada ja noorendada keha ja avardada peentajusid.

Dr Todd avab uksed DNA müstilisse maailma ja demonstreerib oma teaduslike uuringute valgel kuidas aega on võimalik tagasipöörata. ...

Aastate jooksul väljatöötatud käbinäärme aktiveerimise tehnika - Pineal Toning Technique on Dr Toddi seminari keskseks eneseabi meetodiks. Inimhäälega loodud kvantheli mustritel on tugevalt harmoniseeriv ja teadvust avardav toime. Paraneb keskendumisvõime, mälu, unekvaliteet ja leevendust saavad kroonilised seisundid. Neid tervendavaid aktivatsioonihelisid on tänaseks häälinud tuhanded inimesed üle kogu maailma.

Vaata lisaks: http://www.lemurianchoir.com/ ja http://www.pineal-tones.com/pinealtones/

Lisaks sellele on seminaril osalejatel võimalus omal nahal proovida spetsiaalse null-nivoo laseriga töödeldud toidulisandite (aminohapete) mõju, mis on täiesti turvalised ja teaduslikult tunnustatud.

Vaata lisaks: www.gematria.com

Ainuüksi sel nädalavahetusel osalemine teravdab su tajusid ja tõstab teadlikkuse täiesti uuele tasemele. Nagu Kryon ütleb, "Dr Todd on mees, kes teab vastuseid!"


Oled oodatud, sest sinu kohalolu muudab maailma!

Toimumiskoht:
Euroopa hotell, Paadi 5
Lääne-Euroopa saal
www.euroopa.ee

Ajakava:
1.-2. märts 2014
10:00-18:30
lõunapaus 13:30-15:00

Seminar toimub inglise keeles, sünkroontõlkega eesti keelde. Helisalvestus on lubatud vaid esinejaga kooskõlastatult.

Võimalikud üllatused programmis!

Osalustasu kuni 15. veebruarini 140 eurot, hiljem ja kohapeal 170 eurot. Ülekanne: Tammepuu OÜ 221042018538, selgitusse „seminar“ ja osaleja „nimi“. Võib tasuda ka osamaksetena.

Koha broneerimiseks meie ühisele rännakule läbi helide, visuaalsete kujundite ja informatsiooni, palun saada kiri viieselement@hotmail.com

Vaata lisaks Facebookist

Korraldaja: Kristi Pääsuke
Kontakt: 5101674
 

 

 

Anu Kornel
Anu Kornel 2. veebruar. a. 16:15
Kristi palus mul kirjeldada kogemusi seos toonidega...võtsin pikalt hoogu...tundus keeruline ja vastustusrikas sobivalt edasi anda nii mitme-tahulist teadmist ja kogemust, aga proovin.

Olen alates 2009 osalenud neljal Dr. Toddi seminaril (sarnastel nagu Tallinnaski tulemas) ning osa võtnud toone esitatavatest kooridest “Lemurian Choir” ja “Compassion Choir”.

Nagu Kristi tutvustuses kirjutas - seminari peamiseks teemaks on käbinääret (DNA-d) aktiveerivad iidsed toonid, mida Dr. Todd kui kunagine Lemuuria ülempreester Yawee õpetab. Aastal 2009 oli teada 8 tooni taset, praeguseks on neid vähemalt 28 (viimased tasemed on pärit juba tulevikust).

Dr. Todd on kirjeldanud, et iga tooni tase on nagu multi-dimensionaalne täht tähestikus - igal neist on oma aktiveerimise eesmärk/ülesanne (“intent”). Kahte tooni taset koos lauldes moodustub neist kvant-sõna - uus laiem eesmärk/ülesanne.
Näiteks 25-nda tooni taseme eesmärgiks on mäletada oma kodu-planeeti või dimensiooni ning 11-nda tooni taseme eemärk on ühenduda Univeraalsete Loomise Koodidega millegi manifesteerimiseks. Tooni tasemete paari 25-11 eesmärgiks on ühenduda kodu-dimensiooniga meister-koodide aktiveerimise kaudu.
Huvitav on see, et 25-nda tooni taseme meloodia kõlab nagu unelaul “ää-ähh, ää-ähh, magama nüüd jää…” … et külastada magades kodu-planeeti/dimensiooni (minu tõlgendus) :)

Tooni tasemete paare erinevates järjekordades esitades moodustuvad erinevad kvant-sõnumid (teated), mida koorid edastavad universumile, Maale, Maa võrgustikele, inimestele.

“Lemurian Choir” toimus 21.12.2012 Mauil, Hawail. Kryoni järgi oli see üle 26 000 aasta esimene kord mil koor (ligi 1000 inimest üle maailma) uuesti kogunes, et edastada Galaktikale kvant-sõnumit selle kohta, et Maa on siiski pöördumas valgustumise teele.
Lemuuria koorist osavõtmine tõi minu jaoks kaasa suure rõõmu - käisin mitu kuud ringi naeratus näol. See rõõm tuli kohtumistest osavõtjatega - kuulumisest “perekonda” ja saadud teadmistest, kes olen (olnud) ja mida Maal teen. (Tagant-järele vaadates on huvitav, et esimesed info-killud selle teadmise kohta tulid kohe pärast seda kui olin end esimesele 2009 aasta seminarile registreerinud.)
(pildid üritusest http://kryon.com/inspiritmag/scrapbooks/sb-Lemurian%20Choir-12.html)

Mida ma siis kogenud olen seoses toonidega? Kõige rohkem seda, et toonimine on alati olemise kergemaks ja rõõmsamaks teinud (vahel piisab ka salvestuste kuulamisest). On olnud mitme-mõõtmelise ruumi kogemist, mitmes kohas korraga olemise tunnet ning ka ajas liikumist (kella vaadates oli aeg tagasi nihkunud) - need kogemused võivad olla ka osa Maa energia taseme muutusest (ehk mitte otseselt toonimisega seotud).

Kirjeldaksin aga ka kahte toonidega otseselt seotud kogemust.
Esimene neist juhtus lennukis tagasiteel Mauilt. Sättisin end magama ja tundsin korraga, et olen mingis sädelevas keras ja asun muus aja-ruumis (väga mõnus tunne). Siis, kui mu taga istuv 4-5 aastane poiss hakkas lauldes kordama 3-nda tooni taseme esimest rida, sain aru, et see, mida tundsin, oli aktiveerunud valguskeha (3-nda tooni taseme eesmärgiks on valguskeha aktiveerimine). Olen hiljem teada saanud, et lapsed on mujalgi neid toone spontaanselt laulma hakanud.
Teine kogemus on seotud Veedade laulmisega Indias ashramis.
Mõnel korral juhtus nii, et suures saalis lauldes kõlas mu hääl üle valjuhääldajatest tulevatest helidest. “Nägin” kuidas mu hääle “osad” olid suurte kogumikena saalis lae all ja iga “osa” laulis nagu omaette - sellest ka hääle ebatavaline võimsus. Selline hääle muutus toimus siis, kui olin enne Veedade laulmist kodus toone harjutanud. Ja mulle tundub, et seda kogemust mõjustasid eriti toonide tasemed “Quantum connection” (8) ja “Mastery of Space-Time”(18). Olen väga tänulik, et midagi sellist olen kogenud.
---

“Compassion Choir” toimus detsembris 2013 maiade maal Mehhikos Cancunis.
Selle koori eemärgiks oli kaastunde saatmine Gaia’le ja Kristall Võrgustikku (“Crystalline Grid”). Saadud kogemus oli erinev Lemuuria kooris osalemisest...peale seda tunnen siiani sisemist vaikust, milles on kaastunnet, vaikset rõõmu ja natuke nukrust.
(pildid üritusest http://kryon.com/inspiritmag/scrapbooks/sb-CHOIR-13.html)

Kryoni sõnul on kooride/toonimiste eesmärgiks ka Maal, inimeste DNA-s ja vaalalistes asuvate tuleviku-energiat sisaldavate aja-kapslite (“time capsules”) aktiveerimine, mille avanemine toob kaasa uue teadvuse taseme (http://www.kryon.com/CHAN%202013/Nodes%20and%20Nulls2.html).

Sel ja järgmisel aastal toimuvad koorid: “Pleiadean Awakening Celebration Choir” Mt.Shastal, “Pleiadean Homecoming Divine Choir” Austraalias Ulurus ja “Healing Choir” Israelis. Koorides saavad osaleda kõik, kes on eelnevatel seminaridel osalenud või läbinud ise-õppimise kursuse interneti kaudu. Koorides osalemine (osa saab võtta ka sama ajal mujal viibides - kvantumlikult) ei pea olema muidugi seminaril osalemise eesmärk :)

Kokkuvõtteks toonimisest (nii nagu mina sellest aru olen saanud):
inimestel aitab toonimine tõsta energia-taset (puhastuda, terveneda), ligi pääseda meie varjatud annetele ja teadmistele (Kryoni järgi on inimeste 12 DNA keermest praegu aktiivsed 4 keeret - toonimine aitab ühenduda ülejäänud kõrgemas vibratsioonis asuvatele DNA osadega) ning lisaks on toonimine ka suhtlemis-viisiks - sõnumite edastamiseks universumi asunikele, Maale, Maa võrgustikele ja ka sõnumite vastuvõtmiseks (kui toonide osasid “tagurpidi” hääldada).

...ehk siis üks paljudest tehnikatest, mis aitavad avada meie tõelist olemust. Aga võimas tehnika ;)

Neile, kel ei ole võimalik seminarile minna või kes pole veel otsustanud, kas minna...soovitaksin kuulata 2-tunnist seminari “Singing the Song of the Cells with Dr. Todd”, mis annab Tallinnas toimuvast seminarist hea ülevaate ja juhendab ka kuulama meie enda sisemist laulu (inglise keeles, alla laadmine https://www.cdbaby.com/cd/drtodd1 maksab 22 dollarit).

Tõnu tantsib Todd`iga Riias, Krayoni seminari pidulikul lõpetusel

Self guided audio tour app image