Koduleht ajutiselt suletud

Kodulehe avamiseks palun võtke ühendust Elitec’i klienditoega või saatke meile kiri

• telefon: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Web site is temporarily not available

To activate website please contact the Elitec costomer service or send us a message

• phone: (+372) 65 65 64 6
• info[at]elitec.ee

Login

Rahvusvahelisena,  juba kuuendat (6.) aastat!!

Vaata brauseris

2014. a 1- 3.augustil

www.leiaend.org

vanaveski10@gmail.com

Facebook   Sündmus  FB-s

Kontaktid  ja registreerimine:
-  Aivar +372 59193707  
-  Jelena +372 5067084
 
Piletid:   €25 päev,
kogu perioodiks  35€
 
Kaart ja praktiline  info, kliki kaardile

Ei soovi selliseid kutseid / Unsuscibe

Subscribe / Registreeri 


 

 

 
Ootame osa võtma
SÜNDMUSTEST, LOENGUTEST, TÖÖTUBADEST, ja loomulikult kohtuma SÕPRADE ja MÕTTEKAASLASTEGA, NAUTIMA SUVE.
Programmis  120+ sündmust,  vaata...
Esinejaid 50+´vaata

Oleme avatuna erinevatele maailmanägemistele, keeltele ning koolkondadele, rahvusvahelisena. Teemadeks on vaimne areng ja enesetäiendamine, suhtlemine loodusega, tervendavad ning psühholoogilised praktikad, mille eesmärgiks on iseenda ja meid ümbritseva maailma mõistmine ning vaimse tasakaalu saavutamine. Töökeeled eesti ja vene, tõlke olemist vaata programmist.
Töö kolmel laval ja saalis, kohtadel  festivali alal. Kõike pole võimalik haarata ent kindlasti leiate endale meeldiva ja vajaliku.
Ka meelelahutuslik osa,  kontsertosa on, on vägagi sisukas. Oletetavasti regiooni  parimad  Alicia ja  Richards  Eiliakas
 
Lihtsalt mõned osavõtjate nimed thestiku järjekorras, ei ole lõplik nimekiri, muutub veel,  esinejate  seast:Aivar Täpsi / Aleksandr Nevmeržitski - Aurafoto / Aleksandr Svjatkin (St. Peterburg, Samadeva) / Aleksei Kazubski /pilatesandyoga.ee/ / Alicija ja Richard Eiliakas / Alla Liina Alas / ALLA SVIRIDOVA / Anne Linnamägi  / ARHAILISTE TRADITSIOONIDE KESKUS "TERVIKLIK MAAILM " / Artur Razumov (Санкт-Петербург) / Aura Vision OÜ  / AURAFOTO / Aтма КRIA JOOGA - Festival festivalis / Bahira  / Berit Aicha Vill / Daniil Rudakov / Denis Vinogradov (Tapecut) / Epp Veski  / Errol Varres / Firma "Siberi tervis" updated / Galina Ader / Heli al Ayera / Igor Mang  / Ingrida Pukaite (Leedu)  / Ingvar Luhaäär / Irina  / Irina Gorgoca (Läti Tervendajate assotsiatsioon)  / Irina Ivanova / Irina Kazatśenko / Irina Popova (Läti) - Kividest ja kristallidest / Iveta Tsevere / Jelena - "Leia end JOOGA" / Jelena Batura / Joogapood Yogin  / Jure Biechonski  / Juris Zubovs ja Inna Zubova / Jüri Skriptšenko  / Kaia-Liisa Reinut  / Kaie MÖLTER / Kaie Palumets - Loome ilu OÜ / Kalmer Kase www.armastusruum.ee  /  / Katrin Silman - Tantra / Kinesioloogia SELTS  / Kristine Valler (Läti) / Kuiki Sulg -  / Külli Org www.helisevsonum.ee updated / Lilia Märtmaa /  / MAGIC DISAIN / Margit Miller / Margus Rump / Mari Semakin / Marika Sirjak  / Marina Nappa / Marina Strekalova (Оmeli)  / Maya Blinder / Mo Razak - "Reconnective Healing" / Monika Aman / Nadia Skywalker  / Natalia Bulah / Neonilla Vellend / Oleg Rossijski (Moskva) / Olga Volk  / Olivia Soosaar  / Oskars PEIPIĥŠ (Läti alternatiivmeditsiinikeskus Akvilona) / Panovskaja Tatjana / Pilates and Yoga elite school updated / Poolvääriskivist ehtete, kivide amulettide ja õnnekujudega - Adolar / Pranashree  / Prof. Sergei Strekalov  / Rahvusvahelise Krišna Teadvuse Ühing / Raimondas Binkauskas / Sergei Terjoshkin / Sigitas Povilaitis  / Sille! / Silva Sirge / Sirje Nousiainen - Musta Kissa / Svetlana Breus / Svetlana Nikolajeva / Südameasi - Karunesh Südamemeditatsioon / Tasakaalukeskus www.tasakaalukeskus.ee / Tatjana Knjazeva (Bliss) / Tatjana Kukk / Tatjana Vorobjova / Theta Healing - Oksana Jurinskaja / Tiina Aru (Kirs) / Tiit Teras  / Toomas Nuuter / Transpersonaalse psühholoogia ja hüpnoteraapia kool "Terviklik Mina" / Tõnu Aru  / Tõnu Talimaa  / Urmas Vaino  / Urve Kaaristu updated / Vaimsete praktikate klubi "Edelveiss". / VALGE LOOTOS - RAAMATU- JA ESOTEERIKAPOOD / Veronika Hazova - Ayurveda updated / WHOLEWORLD.org / Virge Kuivjõgi / Virko Kask (Vraja Krishna das) / Ühtsuse Keskus MTÜ www.onenessuniversity.org    /
 
     
Osavõtjate, esinejate ring ,Tegijaid, muutub ja  täieneb veel. Meid sobib ning mahub veel ja veel, oleme aldid muudatusteks parima leidmiseks. Läinud aastal oli meid kokku festivalil 500. Miks mitte leida nende hulgast mõtte- , vestlus- ja teekaaslas.  On Teil jagada maailmale, publikule, iseendale – tulge ja tehke seda! Võimalusi on! Et olla kursis olulisema ja valminud kavaga, palume kodulehel "registreeruda".
On teemablokid, millele juhiks eraldi tähelepanu: Astroloogiast on Igor Mang! Lätist pehmemalt, nt Natalia Bulah ...Shamaanitööd tegelike rännakuteni välja Urve Kaaristu, Nadia Skywalkeri (UK), Olivia, Errol, Tõnu Aru, Aivar ja Tatjana Kukk jt. ... Selle bloki ga liitub reedene tähtsündmus Prof. Strekalovi juhitud "Mehe ja Naise initsieerimise riitus" - Mitmes loengus on tulemas seoste avamine rahvaste shamanistlike traditsioonide ja tänapäeva psühholoogia koostöös. Laupäevane töö lõkke ääres on seekord üldisest traditsioonist kantud. Üllatus tuleb! ZOROASTRI TULE MAAILMAD Laupäeval Ingrida Pukaitelt oletetavasti esmaesitlus Eestis. Muidugi on esil riitused, astroloogia ja esoteerika väljundiga tegelikku tervensdamisse ja eneseabisse. Siia kuuluvad ka kristalliteraapia ja mandalad, Margus Rump on 3 päeval neid loomas. Kristalliteraapia on esil kahe Läti külalise ja Kaia-Liisa Reinupi poolt. Tõnu Aru on järjekordselt Karjalast "värske" Shungiidisaagiga tagasi. Temalt ka kuulamistvääriv , avastuslik enda maandamise tehnika, mis küll loengus kannab nime "Elektronijooga". On avastusi, mis ka meie maal võimalikud! Tuleb Mo Razak, kellele Osho on öelnud „Be Total". Tema praktikaks on - "Reconnective Healing". Teist korda võtab osa Jure Biechonski ja tema keskus/koolid. Üheks teemaks on Transpersonaalsest hariduses. Ootame kaasa mõtlema. Kehatööd, mitmeti, nt kinesioloogi T4H tehnikast. Keha- ja muusikateraapia on esindatud. Deeksa on pühapäevaks ja võimsalt!. Deeksha ala on pealava taga telgis kogu aja. Häälejooga võimalustega on meil Peterburist tipptegijaOleg Rossiiski kelllt koos Liliaga praktikat. Laupäeva õhtul alustame Atma Krya - Kirtana Bhakti (Moskva) ja läheb üle GONGIDE ÖÖSSE regiooni parimatelt Ailcia Eiliakaselt. Ka idamaa tants on esil Eesti parimal tasemel. Üle 2 aasta on Quantum Touch esindatud, ka Theta healing. Massaazitehnikaid on klassikalisest tantrani. Jooga ja muidki idast alguse saanud tehnikaid ja praktikaid on, on valikut. On ka nt moodsamaid suund, nt Samadeva. On vägagi praktilist.

 

Festivalid festivalis! АтмаКRIA JOOGA ja Кirtana Bhakti Suurepärane seltsing ja tase Moskvast Venemaalt ning Lätist meie festivalil! Krišna Teadvuse Ühing rahvusvahelisena.

Ka hea ilma oleme juba tellinud  ;-)                                                                                                    Via:

 
 

www.leiaend.org # Vanaveski10@gmail.com # +372 59193707 # +372  5067084  MTÜ Eesti Südames

.