Sisemise Rahu Tempel
Eesti English Suomi Русский
Otsi

Loengud Tunnetusteadmiste seminaris

«
»

Järgmised loengud Tunnetusteadmiste Seminaris 12. märtsil:

10.00 - 13.00 Tõnu Aru - Mõtteväljaravist kvantpuudutuseni.

   Artur Blochi värskelt eestindatud raamatu "Enese tervendamine mõtlemise abil" eessõnas on kirjas: Interneti-otsing tšakraid käsitlevate veebilehtede osas annab tulemuseks 120 000 valikut; vahendava kanali kaudu suunamises 118 000; reinkarnatsioonis 144 000; karmas 415 000; astroloogias 1060 000 ja inglite kohta kõmulise 2 070 000 veebilehte.

   "Murphy seaduse" kümne raamatu autor ja "Mõtlemine lubatud" saate produtsent on kohtunud ja vestelnud sadade silmapaistvate intelligentsete tegijatega psühholoogia, filosoofia, teaduse piirialade valdkonnast, tunnistab: Mida ma olen selgeks saanud, on see, et uuringute alternatiivsetes valdkondades tehakse akadeemia ja teadusasutuste enesekehtestatud piiride taha jäävatel teemadel palju tõsist intelligentset uurimistööd. Ent kõrgema tõe nimel leiab aset ka palju lollitamist, palju lihtsat labasust, mida maskeeritakse vaimsuseks, liigset retoorikat tarkuse nimel ja ülearu tühja juttu, kuidas sina ja mina peaksime oma elu elama.

  ...ja lõpetab eessõna sõnadega: Kuid enamasti on see sellest, et ennast ei tasu liiga tõsiselt võtta.

Sina, kes sa oled õppinud-praktiseerinud Rei Ki`t, Qi Gongi, massaaži erinevaid liike, hingamisteraapiaid, Psych-k, ingliteraapiat, resonantsteraapiat jne, oled oodatud loengule - arutelu-vestluse ringi, kus saab jagada teadmisi tuntud õpetuste uuenduste ja muutuste, Uue Ajastu valguses.

Samuti Sina, kes sa veel pole midagi alternatiivteraapias kogenud või õppinud, saad osa tervendamise põhiprintsiipide uuenenud seisukohtadest. Teeme ka praktikaid ja meditatsioone. Tegutseme vastavalt seltskonna vajadustele.

Sul on imeline võime alati luua oma isiklikku reaalsust!Maailm muutub, kui lubad endal muutuda!
 
Armastuse Valgust!
Tõnu Aru


Osalustasu ühel loengul 8.30 €

Soovitav eelnevalt registreeruda info@helisevsonum.ee või tel 5035599
Lisainfoot: Helisev Sõnum

 

Self guided audio tour app image